Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نشر نی کتاب «شب پر ستاره؛ داستان‌هایی از تاریخ هنر به زبان ساده» نوشته مایکل برد، تصویرگری کِیت ایوانز و ترجمه نرگس انتخابی را با شمارگان ۱۶۵۰ نسخه، ۳۴۲ صفحه مصور و بهای ۳۸۰ هزار تومان منتشر کرد.

این کتاب سفری چهل‌هزارساله است در دنیای هیجان‌انگیز هنر، از غارنگاری‌های پیش از تاریخ تا امروز.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روایتی خواندنی از زندگی هنرمندان و شاهکارهای هنری در قالب کتابی مصور که برای همگان نوشته شده است.

«از غارها تا تمدن‌ها: ۴۰۰۰۰ – ۲۰ پ م»، «اماکن مقدس: ۸۰۰ – ۱۴۲۵»، «آرزوهای بزرگ: ۱۴۲۵ – ۱۵۵۰»، «داستان‌های زندگی: ۱۵۵۰ – ۱۷۵۰»، «انقلاب: ۱۷۵۰ – ۱۸۶۰»، «نگاه متفاوت: ۱۸۶۰ – ۱۹۰۰»، «جنگ و صلح: ۱۹۰۰ – ۱۹۵۰» و «هدف بعدی: ۱۹۵۰ – ۲۰۱۴» عناوین بخش‌های مختلف این کتاب است.

«شیرمرد: نخستین هنرمندان»، «جادوی جانوران: غارنگاران»، «ایده‌های بزرگ: فیدیاس و پارتنون»، «زندگی جریان دارد: آرامگاه توت عنخ آمون»، «از منظره لذت ببر: نقاشان رومی» و... شماری از سرفصل‌های بخش نخست کتاب است. «چشم در برابر چشم: موزاییک ساز ایاصوفیه»، «رویای خوشنویس: ابن البواب»، «مرد کوهستان: فان کوان»، «داستان‌های واقعی: جوتو»، «فرشته‌های برفی: آندرئی روبلوف» و... نیز شماری از سرفصل‌های بخش دوم کتاب است.

شماری از سرفصل‌های بخش‌های سوم و چهارم کتاب نیز از این قرار است: «کشف آینده: دوناتلو»، «کوچکترین جزییات: یان وان آیک»، «زیرپوست: لئوناردو داوینچی»، «سخت کار کن، مشهور شو: آلبرشت دورر»، «از سنگ تا مجسمه: میکل آنژ»، «هنر فلسفه: رافائل»، «تازه اول شب است: تیسیان»، «آسایش سر: پیتر بروگل»، «شام سبک: کاراواجو»، «دختری با گل: رمبرانت»، «صبح بخیر: دیگو ولاسکس» و...

«طوفان و آرامش: ژاک لویی داوید»، «قهرمان، نه: فرانسیسکو گویا»، «زیر موج: کاتسوشیکا هوکوسای»، «شیمی هنری: ویلیام هنری فاکس تالبوت»، «نقشه عملیات: گوستاو کوربه» و... عناوین شماری از سرفصل‌های بخش پنجم کتاب است. همچنین از جمله سرفصل‌های بخش ششم کتاب نیز می‌توان به این موارد اشاره کرد:‌ «فضای باز عالی: کلود مونه»، «زمان بندی بسیار دقیق: ادوارد مایبریج»، «رنگ از چه ساخته شده است: ژرژ سورا»، «شب پرستاره وینسنت: وینسنت ون‌گوگ»، «همه چیز هماهنگ: پل سزان» و...

تعدادی از سرفصل‌های بخش‌های هفتم و هشتم کتاب نیز از این قرار است: «ببر و بچسبان: ژرژ براک»، «تولدت مبارک: مارگ شاگال»، «قصه بافی: مارسل دوشان»، «دایره‌های زندگی: واسیلی کاندینسکی»، «دروغی که حقیقت را بازگو می‌کند: پابلو پیکاسو»، «یکراست از توی قوطی: جکسن پالک»، «در صبح آبی: آنری ماتیس»، «بیا داخل: لوییز بورژوا» و...

مایکل برد (متولد ۱۹۵۸) نویسنده‌ انگلیسی و مورخ هنر است و به‌خصوص درباره‌ هنرمندان مدرن مطالب بسیاری نوشته است. شعرها و قصه‌هایی نیز برای کودکان گفته است و در نشریه‌های معتبر قلم می‌زند. او محقق و مروج هنر است.

کیت ایوانز (متولد ۱۹۷۲) گرافیست و تصویرساز انگلیسی است و با مؤسسه‌های انتشاراتی و نشریه‌های معتبری همکاری می‌کند. آثارش در انگلستان و کشورهای دیگر به نمایش گذاشته شده است.

کد خبر 5511320 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: تازه های نشر تاریخ هنر نشر نی معرفی کتاب کتاب و کتابخوانی سید محمود دعایی انتشارات به نشر روزنامه اطلاعات تازه های نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دفاع مقدس انتشارات سروش آستان قدس رضوی ترجمه انتشارات کتاب جمکران نشر تاریخ ایران انقلاب اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۰۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدعلی علومی درگذشت + سوابق

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، محمدعلی علومی رمان‌نویس، پژوهشگر، اسطوره‌شناس و طنزنویس روز گذشته یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در بم شهر زادگاهش دار فانی را وداع گفت.

بیشتر بخوانید: مرتضی شفیعی درگذشت + سوابق

از آثار او می‌توان به رمان‌های معروف سوگ مغان، آذرستان، ظلمات و... اشاره کرد.

علومی متولد ۱۳۴۰ بود و فارغ‌التحصیل رشته علوم سیاسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران بود.رمان «آذرستان» او در سال ۷۷ کتاب برگزیدهٔ سال از سوی وزارت ارشاد وقت و رمان طنز «شاهنشاه در کوچه دلگشا» برندهٔ سی سال رمان طنز ایران شد.

از محمدعلی علومی آثار پژوهشی متعددی در حوزه‌های مختلف ادبیات باقی مانده است.

این نویسنده مطرح، چندین سال بخش آموزش داستان‌نویسی در مجله جوانان را برعهده داشت. در همان سال‌ها شاگرد سید ابوالقاسم انجوی شیرازی (مشهور به پدر فرهنگ مردم) بود و آخرین مصاحبه مطبوعاتی با او مندرج در ادبستان را انجام داد.

علومی با لهجه شیرین بمی صحبت می‌کرد و مدت‌ها در تهران با دوست و همشهری هنرمندش ایرج بسطامی (خواننده‌ اهل بم) هم‌خانه بود.

داستان کوتاه «بمانی» اثر اوست که در آخرین شماره ماهنامه «فرجاد» در اواخر دهه ۶۰ یا اوایل ۷۰ چاپ شد. رمان «آذرستان» وی در سال ۷۷ کتاب برگزیده سال از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وقت و رمان طنز «شاهنشاه در کوچه دلگشا» برنده ۳۰ سال رمان طنز ایران شد.

استاد علومی در زمینه‌ پژوهش‌های مربوط به طنز بنا به توصیه استاد عمران صلاحی آثار بی‌شماری را از جمله طنز در آمریکا (جلد اول)، طنز در مثنوی مولانا جلال‌الدین، انواع طنز در گلستان سعدی، طنز و شیوه‌های داستانی در بوستان، طنز در دوره‌ پهلوی با نقد و بررسی آثار طنزنویسان آن زمان، طنز ایران از مشروطه به بعد (جلد اول) و بررسی انواع طنز در خارستان اثر حکیم قاسمی کرمانی را منتشر کرده است.

رمان‌های طنز علومی شامل «شاهنشاه در کوچه دلگشا، من نوکر صدامم، وقایع‌نگاری بن لادن و جناب آقای دیو بوده است.

علومی همچنین در زمینه‌ ادبیات کودک و نوجوان کتاب گذر از کوه کبود را منتشر کرده است و در تحلیل قصه‌های ایرانی نیز می‌توان به کتاب اساطیر افسون وش او اشاره کرد.

این نویسنده بمی همچنین رمان‌های «سوگ مغان»، «آذرستان»، «ظلمات»، «اندوهگرد»، «پریباد»، «داستان‌های غریب مردمان عادی»، «هزار و یک شب‌ نو»، «خانه کوچک» و «عطای پهلوان» را در پرونده کاری خود دارد.

قصه اساطیر از جمله آخرین آثار این نویسنده مطرح ایران بود، همچنین کتابی دیگر در حال انتشار داشت که هنوز اطلاعاتی درباره نام و محتوای آن منتشر نشده است.

در وصف کارکردها و ویژگی های آثار استاد علومی آمده که با نگاهی تازه به مسائل مختلف، همواره توانسته توجه عمومی را به خود جلب کند و با انتقاد و پیشنهاد سازنده، به ساختار و شکل دهی بهتر جامعه ایران کمک کند.

این نویسنده بمی در سال های پایانی عمر خود به زادگاهش در بم بازگشته بود؛ بازگشت به زادگاه و جایی که هویت و شخصیتش ریشه‌دار است، به این نویسنده فرصتی داد تا با تمامی تلاش و انگیزه، به خلق آثاری جدید بپردازد و ارثیه ارزشمند خود را به سرانجام برساند.

شهر بم در ۱۹۵ کیلومتری شرق مرکز استان کرمان قرار دارد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229590 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • کتاب «آینده می‌افتد زمین» رونمایی می‌شود
  • کتاب جدید بهمن پگاه راد رونمایی می شود
  • «باران کوثری» سه داستان کوتاه را برای نابینایان روایت کرد
  • ۱۰ سریال جنگی دیدنی در مورد جنگ جهانی اول؛ از Women at War تا Parade’s End
  • ۱۰ گنج گمشده بزرگ تاریخ | داستان‌هایی خواندنی از گنج‌های مرموز دنیا
  • وقتی «محرمانه لس‌آنجلس» بالاتر از «پدرخوانده» قرار می ‌گیرد
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • شهری شلوغ با بیشترین نرخ رشد جمعیت در جهان
  • محمدعلی علومی درگذشت + سوابق