Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، امین مرادی روز چهارشنبه در نشست خبری مجازی اظهار داشت: این کتاب در راستای حمایت از کارهای پژوهشی و تحقیقاتی با موضوع مرتبط با مسائل فرهنگ و هنر و در یک پروژه سه ساله، تالیف و همزمان با ایام هفته کتاب منتشر و روانه بازار شده است.

وی افزود: حمایت از طرح‌های پژوهشی با محوریت مسائل فرهنگی و هنری یکی از اولویت‌های حوزه هنری در استان است، به همین دلیل انتظار داریم شاهد مشارکت و همکاری همه پژوهشگران و محققان در این بخش باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس حوزه هنری کردستان با بیان اینکه کتاب مواجهه سینمای آمریکا با فرهنگ و تاریخ ایران در ۱۹۸ صحفه به دنبال معرفی جریان مسموم حاکم بر سینمای هالیوود است، گفت: در این اثر ۱۳ فیلم مخربی که بر علیه فرهنگ و تاریخ کشورمان توسط سینمای هالیوود تولید شده‌اند، مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به اهمیت این اثر پژوهشی، یادآور شد: در این اثر همچنین معرفی کاملی از سینمای هالیوود و دیدگاه‌های مختلف حاکم بر این صنعت مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

مرادی افزود: مواجهه سینمای آمریکا با فرهنگ و تاریخ ایران، از سوی انتشارات پرهیب و در شمارگان ۲۲۰۰ نسخه با قیمت هر نسخه ۵۵۰ هزار ریال چاپ شده و در اختیار علاقمندان قرار گرفته است.

وی در ادامه از دیگر اقدامات و فعالیت‌های حوزه هنری در ایام هفته کتاب برپایی نمایشگاه کتاب، کمک به راه اندازی کتابخانه در مناطق حاشیه و مدارس و همچنین عضوگیری رایگان در کتابخانه تخصصی هنر اعلام کرد.

شایان بهمن سلطانی نویسنده این کتاب دارای مدرک کارشناسی ارشد پژوهش هنر از دانشگاه کاشان و متولد ۱۳۶۴ از روستای رزآب مریوان است.

وی تاکنون مقالات مختلفی در بخش‌های مرتبط با پژوهش هنر تالیف کرده و این کتاب به عنوان اولین اثر چاپی وی به شمار می رود که با همکاری امیر حسین چیت‌سازیان منتشر و روانه بازار شده است.

برچسب‌ها کردستان سنندج ایالات متحده آمریکا حوزه هنری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان سنندج ایالات متحده آمریکا کردستان سنندج ایالات متحده آمریکا حوزه هنری فرهنگ و تاریخ حوزه هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۹۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، حجت‌الاسلام فخرزاده نویسنده کتاب «رضای انقلاب» با حضور در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر گفت: این کتاب به زندگی و شرح حال یکی از دلباختگان فکری امام خمینی (ره)، روحانی فاضل و مردمی، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ رضا مطلبی می‌پردازد که نقش موثری در انقلاب اسلامی داشته است. او روحانی اهل اصفهان است که قبل از انقلاب در محله‌ای آذری‌نشین، به عنوان امام جماعت مسجد فلاح که بعد‌ها به مسجد جامع ابوذر (همان مسجدی که ششم تیر سال ۶۰ واقعه بمب گذاری و حادثه‌ای که برای مقام معظم رهبری اتفاق افتاد) تغییر نام داد منصوب و مشغول فعالیت شد. با فعالیت‌های او مسجد ابوذر خیلی زود به پایگاه طرفداران امام و انقلاب تبدیل شد و پس از پیروزی انقلاب نقش مهمی را در انسجام نیرو‌ها و حفظ نشاط سیاسی در جنوب‌غرب تهران و حمایت از نظام در عرصه‌های مختلف بر عهده گرفت.

وی افزود: احساس کردم این که چطور یک روحانی چنین ظرفیتی در منطقه‌ای ایجاد می‌کند می‌تواند الگو برای همه روحانیون باشد که دوست دارند به جامعه خودشان خدمت کنند.

حجت‌الاسلام فخرزاده گفت: ایشان یکی از تربیت یافتگان حضرت امامند، از روحانیونی که در مسیر نهضت با امام پیوند خوردند و با همان روحیه و همان نگاه آمدند وظیفه خودشان را اعلام کردند. این طور می‌خواهم بگویم که جریان نهضت را که نگاه می‌کنید حضرت امام خیلی تشکیلاتی عمل نمی‌کردند که بگویم یک سازماندهی خاصی داشته باشند بلکه آگاه کردن افراد را معیار خودشان قرار داده بودند.
رسید.

نویسنده کتاب «رضای انقلاب» درباره علت انتخاب اسم کتاب هم افزود: ایشان در صحبت هایشان وقتی صحبت کردند آن هدف اصلی شان چی بوده می‌گفتند که من فقط عاشق انقلاب بودم عاشق نهضت امام بودم همه کارهایشان برای رضای انقلاب بود اسم خودشان هم که رضا یک ایهامی ایجاد شده رضای انقلاب به معنای این که آقارضای انقلابند که انقلابیند هم به معنای این که نیت شان این بوده که در مسیر رضایت انقلاب کار‌های خودشان را سامان بدهند.

حجت‌الاسلام فخرزاده گفت: ما خیلی آدم‌های ارزشمندی داریم که این جریان انقلاب تا به این جا رسانده اند و فکر می‌کنم اگر بتوانیم این‌ها را خوب ترسیم کنیم برای جامعه مان، آن وقت آدم‌ها می‌فهمدند که حالا که به این نقطه رسیدیم نقطه حتما پایانی نیست ما نیاز به ایثارگری‌های بیشتری داریم و نیاز داریم که آدم‌هایی پیدا بشوند که بیایند ادامه مسیر را بدهند تا به آن هدف نهایی برسیم.

آیین رونمایی از کتاب «رضای انقلاب» تازه‌ترین اثر حجت‌الاسلام فخرزاده و انتشارات سوره مهر با حضور اهالی فرهنگ، ادبیات و رسانه و سخنرانی محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگی و ارشاد اسلامی، عصر امروز در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ: بنای دولت تمرکز جدی بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری است
  • سهم انجمن سینمای جوانان ایران و سازمان سینمایی از نمایشگاه کتاب
  • بنای  دولت تمرکز جدی بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری است
  • همکاری ایران و مجارستان در حوزه فرهنگ و هنر
  • سهم انجمن سینمای جوانان ایران از نمایشگاه کتاب
  • ۲۱ عنوان کتاب در حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رونمایی می‌شود
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • کتاب «رضای انقلاب» در حوزه هنری رونمایی می‌شود
  • مجتهدی فلسفه غرب را در بستر تاریخ غربی و ایران آموزش می‌داد