Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@20:50:43 GMT

انتشار کتاب هایی با محوریت تاریخ شفاهی موسیقی انقلاب

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۸۰۲۹۳

انتشار کتاب هایی با محوریت تاریخ شفاهی موسیقی انقلاب

صفایی فرد با بیان اینکه در دهه های ۷۰ و ۸۰ اثر برجسته ای در موسیقی سیاسی نداریم، گفت: تعداد آثار موسیقی با موضوعاتی مثل عدالت اجتماعی و فقر و غنا مشخص نیست.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، «حسین صفایی فرد» عصر امروز در نشست موسیقی اجتماعی سیاسی در چهار دهه نخست انقلاب که در سالن سلمان هراتی حوزه هنری برگزار شد، گفت: چنین نشست هایی باید خیلی زودتر از این برگزار می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رسانه ها با واژه هایی همچون موسیقی ارزشی، موسیقی انقلابی، موسیقی سیاسی، موسیقی ملی و موسیقی حماسی مواجه هستیم که هر یک از آنها باید تعریف شود.

 

این فعال حوزه فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی اظهار داشت: در شعر برچسب هنرمند حکومتی و سفارشی را داریم ولی ظاهرا در موسیقی می خواهیم این مسئله را تلطیف کنیم که این برچسب نباشد. آنچه در این چهل سال به عنوان کنش اجتماعی در موسیقی آمده را اسمش را چه می گذاریم؟ دو چیز رقیب موسیقی سیاسی ماست، یکی سلطه بلامنازع بازار بر گوش مردم است. کل بازار در انحصار یک ژانر موسیقی عاشقانه بازاری است. دومین رقیب موسیقی سیاسی علیه نظام جمهوری اسلامی است. آنچه به عنوان موسیقی در کشور تولید می شود و رسانه ها آن را پخش می کنند، می توان به عنوان موسیقی انقلابی دانست.

 

وی با بیان اینکه در دهه های 70 و 80 اثر برجسته ای در موسیقی سیاسی نمی بینیم، اظهار داشت: تا پایان امسال چندین کتاب با محوریت تاریخ شفاهی موسیقی انقلاب منتشر خواهد شد. خوشبختانه پژوهش های خوبی در مورد موسیقی انقلاب صورت گرفته که امسال منتشر می شود.

 

صفایی فرد خاطرنشان کرد: نظریه پردازی در مورد هنر انقلاب را شهید مرتضی آوینی آغاز کرد. ایشان مقالات زیادی در مورد هنر و سینمای متعهد نوشتند. بسیاری از مسایل در مورد موسیقی باید برای ما مشخص شود. هنوز نمی دانیم قطعات برجسته موسیقی دهه 70 چیست؟ هنوز نمی دانیم چند قطعه موسیقی با محوریت فقر و غنا داریم. تعداد آثار موسیقی ما با موضوعات عدالت اجتماعی مشخص نیست؟ در صورتی که در خارج از کشور در مورد هر کدام از این واژه ها گونه های موسیقی وجود دارد. باید دانش موسیقیایی را در خدمت موسیقی پاپ قرار دهیم.

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: خسارت سیل سیل سپاه پاسداران خبرگزاری شبستان لرستان سپاه کمک به سیل زدگان بارندگی و سیلاب سیل خوزستان استان لرستان انقلاب اسلامی حوزه هنری موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

️شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدت در شهر ارومیه است

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: یکی از نمادهای هویت و تاریخ مجاهدت و رشادت‌های مردم آذربایجان در زمان انقلاب در شهر ارومیه حاج شیخ غلامرضا حسنی بوده و شهرداری ارومیه باید برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر برنامه بزرگداشت سالگرد رحلت آن مرحوم از هیچ تلاشی را دریغ نکند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام محمد خلیل‌پور امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در نشست هفتگی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به در پیش بودن ایام ششمین سالگرد رحلت حاج شیخ غلامرضا حسنی مجاهد نستوه آذربایجان، اظهار کرد: یکی از نمادهای هویت و تاریخ مجاهدت و رشادت‌های مردم آذربایجان در زمان انقلاب در شهر ارومیه حاج شیخ غلامرضا حسنی بوده و شهرداری ارومیه باید برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر برنامه بزرگداشت سالگرد رحلت آن مرحوم از هیچ تلاشی را دریغ نکند.

وی افزود: سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری باید در برگزاری ویژه برنامه‌های مناسبتی در شهر و همچنین سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری در فضاسازی و آذین‌بندی‌های سطح شهر اهتمام ویژه داشته باشد.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه با انتقاد شدید از ضعف اطلاع‌رسانی روابط عمومی‌های شهرداری گفت: ضعف روابط عمومی‌ها در مباحث اطلاع‌رسانی در ویژه برنامه‌ها، مراسم‌ها و پروژه‌های عمرانی و خدماتی مدیریت شهری مشهود است.

خلیل‌پور در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه یکی از رسالت‌های اصلی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ایجاد شور و نشاط برای مردم است، تصریح کرد: فصل تابستان شهر ارومیه پتانسیل و فرصتی بی‌نظیر برای برگزاری جشنواره‌ها و نهایت استفاده در تحقق رسالت سازمانی است.

وی با اشاره به ضرورت نام‌گذاری تمامی پل‌های سطح شهر ارومیه به یک نام و یا نماد یادآور شد: برخی از پل‌های شهر مزین به نام‌های مقدس همچون پل مادر و پل خاتم الانبیا (ص) و … بوده و تزئینات و فضاسازی پل‌ها تا حدودی متناسب با نام آن‌ها انجام شده و در سایر پل‌های سطح شهر هم باید اقداماتی نظیر آن‌ها انجام شود.

خلیل‌پور خاطرنشان کرد: به عنوان مثال در پل غیر همسطح آذربایجان که چند سطح آن به فاز بهره‌برداری رسیده است، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه می‌تواند با فضاسازی متناسب با نام پل اقدام و تصویری از شهید مهدی باکری، تبلور غیرت آذربایجان، در آن استفاده شود.

کد خبر 751211

دیگر خبرها

  • ◄ انتشار یک کتاب جدید درباره قوانین و مقررات حمل و نقل و ترافیک
  • احمدوند: نمایشگاه کتاب امسال یک نمایشگاه حداکثری است/ علاقه‌ای نداریم نمایشگاه محل حاشیه‌های اجتماعی یا سیاسی شود
  • از حاشیه بیمارستانی خواننده پاپ تا انتشار آلبوم آقای شاعر!
  • فقر پژوهش در حوزه خشونت سیاسی
  • تاریخ دقیق افزایش حقوق بازنشستگان اعلام شد/ وزیر کار درباره رقم حقوق بازنشستگان چه گفت؟
  • مدارس در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرند
  • ۲۱ عنوان کتاب در حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رونمایی می‌شود
  • حاج شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدات در شهر ارومیه است
  • ️شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدت در شهر ارومیه است
  • انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری، برای نخستین‌بار + عکس