Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: کتاب‌های پژوهش هنر ما در حال حاضر براساس یافته‌های 50 سال گذشته نوشته شده و لازم است بر اساس دستاوردهای جدید به روز شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، محمد حسن طالبیان روز سه شنبه در شانزدهمین گردهمایی باستان شناسی ایران در تالار همایش موزه ملی اظهارکرد: برگزاری نمایشگاه چهار دهه کشفیات باستان شناسی ایران اهمیت زیادی دارد و ما انتظار داریم که متخصصان پژوهش هنر، تاریخ هنر ایران را با توجه به دستاورد‌هایی که در این نمایشگاه وجود دارد، بازبینی و به روزرسانی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما تلاش می کنیم بخشی از تابلو‌های شهری را به این نمایشگاه اختصاص بدهیم.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه چهل سال باستان‌شناسی ایران گفت: اشیایی که در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده‌اند، جدید هستند و مخاطبان آن مردم عادی و متخصصان سایر حوزه‌ها هستند.
طالبیان افزود: در این میان نیاز است تا متخصصان پژوهش هنر در حوزه تاریخ این سرزمین ورود و کتاب‌های پژوهشی را براساس یافته‌های جدید تدوین کنند. این در حالی است که کتاب‌های ما در حال حاضر براساس یافته‌های 50 سال گذشته نوشته شده و باید به‌روزرسانی شود.
وی خاطرنشان کرد: تفسیرها و تحلیل‌ها باید بازنویسی شوند و باستا‌نشناسی داخل موزه‌ها انجام گیرد، تلاش داریم تا یافته‌های جدید جمع‌آوری شود از این رو در نمایشگاه حاضر آثاری از دوره پارینه سنگی، نوسنگی، جیرفت، گرگان، یزد، آغاز دوره ایلام، تپه ازبکی، شهر سوخته، کاوش‌های خراسان شمالی و سلطانیه را به نمایش گذاشته‌ایم.

**کاوش های جیرفت از سر گرفته می شود
بهروز عمرانی سرپرست پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری نیز به عنوان دیگر سخنران این مراسم با اشاره به شگفتی‌های بسیار که در حوزه باستان‌شناسی به دست آمده است، گفت: این گردهمایی بازنمود کارها و فعالیت‌های ما طی دو سال گذشته است. اقداماتی که بخشی توسط باستان‌شناسان داخلی و خارجی و بخشی از آن توسط پژوهشگران آزاد انجام شده است. این پژوهش‌ها طیف وسیعی را دربرمی‌گیرد که خروجی آن تبدیل به گزارشات مکتوب شده است.
وی ادامه داد: نتایج کاوش‌هایی که در بدترین شرایط آب و هوایی رقم خورده‌اند را به بررسی گذاشته‌ایم و در این میان محوطه چگال سفلی و جیرفت در جایگاه سیر تحولی مدنی و ایجاد تمدن در جهان تایید شده و رئیس میراث فرهنگی دستور اکید داده است تا مطالعات و کاوش‌های باستان‌شناسی در جیرفت از سر گرفته شود.
عمرانی افزود: برای پروژه‌های بزرگ و مهم در سطوح ملی و منطقه‌ای علاوه بر پیوست محیط ‌زیستی، پیوست تخصصی میراث فرهنگی نیز الزامی شده است.
وی با تاکید بر آنکه بخش اعظم طرح‌های توسعه بر موضوع مردم‌شناسی، زبان‌شناسی و میراث ناملموس تاکید دارند، گفت: باید در بررسی محوطه‌ها و توسعه‌ای که در جریان است، توجه ویژه‌ای اعمال کنیم چراکه تمام این بخش‌ها در حیطه میراث ناملموس قرار می‌گیرد.
عمرانی با اشاره به وسعت ایران گفت: نیازمند مشارکت‌های جدی با کشورهای همسایه هستیم. در این میان درصدد امضای تفاهم‌نامه بین پژوهشگاه میراث گردشگری و موسسات آموزشی هستیم تا بتوانیم آموزش را در این حوزه ارتقا دهیم.
شانزدهمین گردهمایی سالانه باستان شناسی ایران با حضور باستان شناسان ایرانی و خارجی از کشورهای ژاپن، دانمارک، ایتالیا، آلمان، اتریش، فرانسه، چین، گرجستان و کانادا از امروز آغاز و به مدت سه روز ادامه دارد.
نتایج فعالیت های میدانی باستان شناسان ایرانی و خارجی در سال های 1395 و 1396 در قالب هشت نشست تخصصی در این گردهمایی مورد بررسی قرار می گیرد.
فراهنگ**3377**3009

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي ميراث باستان شناسي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۳۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های علمی و فرهنگی برای نمایشگاه کتاب

انتشارات علمی و فرهنگی با ۳۲۰ عنوان کتاب شامل ۱۲ جلد از تازه‌ترین آثار در سی و پنجمین دوره نمایشگاه کتاب تهران حاضر است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، انتشارات علمی و فرهنگی امسال با 12 عنوان کتاب چاپ اول و 308 عنوان از پرفروش‌ترین کتاب‌های این انتشارات در نمایشگاه حضور دارد. کتاب‌های عرضه شده در نمایشگاه امسال در حوزه‌های متنوعی همچون ترجمه آثار کلاسیک، ادبیات ایران، فلسفه، نمایشنامه، تاریخ، مدیریت و ارتباطات است.

دیدار با پدیدآورندگان (نویسندگان و مترجمان) و چهره‌های سرشناس حوزه فرهنگ و علم و هنر و گفت‌وگو محور تولید محتوا، چاپ و آثار جدید و حضور در کنار مخاطبان، جشن امضای کتاب‌های چاپ اول، برگزاری مسابقات در غرفه‌ها و دیگر برنامه‌های متنوع و جذاب در غرفه‌ی کودک و نوجوان از برنامه‌های انتشارات علمی و فرهنگی در جشنواره امسال است.

درهای نمایشگاه کتاب گشوده شد؛ سی‌و‌پنجمین دوره به روایت آمار

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از 19 تا 29 اردیبهشت 1403 در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه‌های علمی و فرهنگی برای نمایشگاه کتاب
  • حضور بیش از ۲۵ کشور در نمایشگاه کتاب
  • کتابخانه‌ای به وسعت ایران
  • اعلام برنامه‌های شرکت ملی گاز ایران در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • امکانات جدید رفت‌وآمد به نمایشگاه کتاب | «مشاور کتاب» در کنار بازدیدکنندگان
  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است
  • اسلامی: برای مبارزه با سلطه کشورهای استکباری آماده هستیم
  • نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای در اصفهان برپا می‌شود
  • اسلامی از نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای ایران بازدید کرد
  • نمایش دستاوردهای هسته‌ای بومی ایران در حاشیه کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای